19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Άλμα στην 3η θέση ψάχνει η Νάπολι, πρόβα τίτλου για Ίντερ

Καλημέρα σε όλους

21:45 Νάπολι – Ίντερ

Κανάλι: Nova Sports

Γήπεδο: Stadio Diego Armando Maradona

Διαιτητής: Doveri

Η Νάπολι βρίσκεται στην 5η θέση με 59 βαθμούς σε 30 αναμετρήσεις. Μετράει 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες με απολογισμό 65-34. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 4 νίκες και μια ήττα, Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Σαμπτόρια με 0-2. Είναι στο -4 από την 2η θέση και την Μίλαν καθώς και στο -2 από την 4η Αταλάντα και στο -3 από την 3η Γιουβέντους.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Ghoulam, Lozano και Ospina

Η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 74 βαθμούς σε 30 αγωνιστικές. Είναι στο +11 από την δεύτερη Μίλαν και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σχεδόν και με τα δύο πόδια. Αν το κατακτήσει θα είναι το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Τελευταία πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει ήταν την χρονιά 2009-10. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει το απόλυτο με 5 νίκες. Μετράει 23 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 69-27. Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση (1η είναι της Αταλάντα με 71 γκολ) και την καλύτερη άμυνα μαζί με την Γιουβέντους. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα της Κάλιαρι με 1-0 εντός έδρας βγάζοντας κούραση.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση θα είναι οι : Kolarov και Vidal.

Εκτίμηση:

Η Νάπολι είναι αυτή που κατά κάποιον τρόπο καίγεται για βαθμούς και να αναρριχηθεί στην 2η θέση που είναι και ο στόχος του συλλόγου. Από την άλλη η Ιντερ πραγματοποιεί τρομερή χρονιά που την φέρνει πολύ κοντά στο πρωτάθλημα έπειτα από 11 χρόνια. Στα τελευταία της ματς η Ίντερ βγάζει κούραση αν και το ρόστερ της είναι γεμάτο. Παρόλα αυτά η Νάπολι βγάζει περισσότερη φρεσκάδα στο γήπεδο και έτσι θα την εμπιστευτούμε με τον 1 DNB σε απόδοση 2,05  να είναι η επιλογή μας

Συνοπτικά:
21:45 Νάπολι – Ίντερ-> 1 DNB ||2,05 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Εμπιστοσύνη στα Γαλλικά φαβορί με Combo

Next Article

Παιχνίδια που ποντάρουν στην Ασία