24 Ιανουαρίου, 2022
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||
Βρείτε μας στα Social media
Expand search form

Αποδόσεις που κερδίζουν

Το στοίχημα έχει μπει επίσημα στην ζωή μας εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Κάποτε ήταν υποχρεωτικό να ποντάρουμε σε περισσότερα από τρία γεγονότα, τότε που το μέσο μήκος στήλης που προτιμούσαν οι παίκτες, ήταν μεγαλύτερο από 4. Δηλαδή οι παίκτες έπαιζαν παρολί ή συστήματα με ζητούμενα 4, 5, 6. Η αποτυχία και η δυσκολία αναίρεσε αυτόν τον τρόπο παιγνιδιού για πολλούς από αυτούς.

Στρεφόμενοι λοιπόν οι παίκτες σε μονές επιλογές, διαπίστωσαν ότι και πάλι βρέθηκαν σε νέα αποτυχία. Κάνοντας ισολογισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν είχαν τα αναμενόμενα κέρδη, διότι έπαιζαν χωρίς μέθοδο. Εβλεπαν κάποια απόδοση και έλεγαν : ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. Την μία φορά επέλεγαν 1,60 (οι “πακετάδες” με τα μεγάλα πορτοφόλια και στο 1,20), την επόμενη φορά 2,20 και άλλοτε, μετά από χασούρα, στο 3,00, για να ρεφάρουν κλπ.

Ενας προσεκτικός παίκτης, που παίζει επαγγελματικά, πρέπει να οργανώσει τον τρόπο παιγνιδιού του. Να κάνει διαχείριση κεφαλαίου, είτε παίζει με σταθερό ποντάρισμα, είτε με ποσοστό επί του αρχικού κεφαλαίου. Να ορίσει την δική του «Στρατηγική».

Η βάση βέβαια είναι οι καλές προβλέψεις και η σταθερότητα του εύρους των αποδόσεων.

Εδώ λοιπόν ο παίκτης καταγράφει τις αποδόσεις, ώστε να μετρηθεί ο Μέσος όρος αυτών. Από ένα ποσοστό επιτυχίας και πάνω θα καταλάβει αν θα πρέπει να συνεχίσει το “άθλημα” ή όχι.

Για να γίνει πιο εύχρηστο και πιο προσωπικό στον καθένα, φτιάχτηκε ένας πίνακας, όπου υπάρχουν οι αποδόσεις από 1,55 έως 3,00 (πρώτη στήλη).

Θεωρείται ότι το ποντάρισμα γίνεται 10 φορές, πάντα με την ίδια απόδοση.

Αυτό μπορείτε εύκολα να το ανάγετε σε ποσοστό %.

Με σταθερά τα Units (πχ 1 ευρώ) το συνολικό ποντάρισμα είναι 10 units.

Παραδείγματα:

Α΄ παίκτης:

Παίζει πάντα με απόδοση 1,60 (ή Μ.Ο. = 1,60).

Είχε σωστά 6 στοιχήματα από τα 10 που πόνταρε, οπότε η επιστροφή που έλαβε ήταν:

6 * 1,60 = 9,60 units, το οποίο ποσό υπολείπεται από τα 10 units, ΑΡΑ έχασε 0,40.

Για να εθεωρείτο κερδισμένος, έπρεπε να έχει ποσοστό πάνω από 7 φορές.

Β’ παίκτης:

Παίζει πάντα με απόδοση 1,80 (ή Μ.Ο. = 1,80).

Από τα 10 συνολικά στοιχήματα (κόστος 10 ευρώ) κέρδισε τα 6 (60%), οπότε βλέπουμε στον πίνακα ότι κέρδισε 10,80 ευρώ, ΑΡΑ 0,80 περισσότερα από τα units που “επένδυσε”. Αν κέρδιζε 7 φορές ή και περισσότερες, θα ήταν επίσης κερδισμένος.

Δείτε επίσης

ROI και Yield

Μπορεί το στοίχημα να φαντάζει γενικά μια εύκολη υπόθεση όπου απλά τοποθετείτε ένα ποντάρισμα σε μια ομάδα. Στην πραγματικότητα όμως είναι πιο σύνθετο… Έχει τη δική του ορολογία και τι δική του θεωρία στοιχήματος. Δύο έννοιες που θα μας απασχολήσουν […]

Cashout & καλύψεις

Γειά σας. Θα υπάρξουν κάποια άρθρα βοηθητικά για το στοίχημα, τα οποία θα ενταχθούν στην κατηγορία ->  θεωρία του στοιχήματος. Οι σημειώσεις που θα διαβάσετε θα είναι: για την Γκανιότα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) , για τις αποδόσεις (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που κερδίζουν, […]

Οδηγός για τα ασιατικά χάντικαπ

Το ασιατικό χάντικαπ αποτελεί έναν διαφορετικό τρόπο για να ποντάρει κάποιος στο στοίχημα, κυρίως στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα γεγονότα. Προέρχεται από την Ασία και χαρακτηρίζεται από δύο πιθανά αποτελέσματα (1-2 νίκη για γηπεδούχο – φιλοξενούμενη), στα οποία περιλαμβάνεται […]

Αποδόσεις που κερδίζουν

Το στοίχημα έχει μπει επίσημα στην ζωή μας εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Κάποτε ήταν υποχρεωτικό να ποντάρουμε σε περισσότερα από τρία γεγονότα, τότε που το μέσο μήκος στήλης που προτιμούσαν οι παίκτες, ήταν μεγαλύτερο από 4. Δηλαδή οι παίκτες […]

Γ’ παίκτης:

Παίζει 10 φορές με απόδοση 2,20 (ή Μ.Ο. = 2,20).

Κέρδισε μόλις 5 φορές, αλλά είχε επιστροφή 11,00 units, άρα θετικό το πρόσημο.

Συμπερασματικά, ο καλός παίκτης πρέπει να κυμαίνεται στο 70%.

Βρείτε λοιπόν την δική σας απόδοση και βρείτε κάθε πότε θα κερδίζετε.

Εδώ θα προσθέσω και κάτι επίσης χρήσιμο.

Βλέποντας κάποια απόδοση, πρέπει να ξέρουμε αν αντιπροσωπεύει την αξία του επιλεγμένου σημείου, με την προσωπική εκτίμηση του παίκτη, σε ποσοστά %.

Έστω άσσος 1,60, τότε κάνοντας την διαίρεση 100 / 1,60 = 62,50.

To 62,50 είναι η πιθανότητα % για τον επιλεγμένο άσσο, οπότε μπορούμε να εκτιμήσουμε αν αξίζει το ποντάρισμα ή όχι.

Καλή αυτοκριτική.

Previous Article

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ

Next Article

Οδηγός για τα ασιατικά χάντικαπ